Dia Supermercados

Som Grupo Dia, la xarxa líder de botigues de proximitat amb prop de 5.700 establiments a Espanya, Argentina, Brasil i Portugal. Som la botiga del barri, la que facilita una experiència de compra fàcil, ràpida i completa, a prop de casa i amb productes de gran qualitat a un preu assequible, tant a través de les nostres botigues físiques com del nostre canal online.

La nostra primera botiga Dia va obrir les portes a Madrid el 1979. Avui, quatre dècades després, amb la proximitat com a fortalesa i la diversitat com a bandera, les més de 33.400 persones que formen el nostre equip en botiga, magatzem i oficina, i les 19.500 de la nostra xarxa de franquiciats es mouen per un mateix propòsit: estar cada dia més a prop per oferir gran qualitat a l'abast de tothom. Junts, hem construït una companyia que cotitza a la borsa d'Espanya des del 2011 i que va aconseguir una facturació de 7.286 milions el 2022.

Per aconseguir el nostre propòsit, ens recolzem en una sòlida xarxa de proveïdors, realitzant el 86% de les nostres compres de manera local. Això ens permet oferir als nostres més de 14 milions de clients fidelitzats al món una alimentació accessible i a l'abast de tothom, amb un assortiment complet, una clara aposta pels productes frescos i una marca Dia renovada. A més, treballem per generar un impacte positiu allà on operem. Gràcies a les oportunitats d'ocupació i autoocupació que fomentem a cada barri, generem més de 151.000 llocs de treball directes i indirectes el 2021 i la nostra contribució al PIB dels quatre països va superar els 9.200 milions d'euros.

Ofertes de treball relacionades