Per a persones amb discapacitat

Participa en el primer fòrum d'ocupació inclusiu

En aquest esdeveniment, dirigit a persones amb discapacitat, podràs presentar la teua candidatura a més de 100 ofertes de treball diferents, participar en una marató d'entrevistes en la que poder presentar-te i connectar personalment amb empreses que busquen talent com el teu, rebre informació i assessorament personalitzat i participar en xarrades i conferències que t'ajudaran en la teua recerca d'ocupació.

Fes clic en el botó "Inscriure'm en el fòrum" i completa el procés de registre emplenant les teues dades personals i pujant el teu currículum vitae. Una vegada t'hages registrat correctament, podràs presentar la teua candidatura a totes les ofertes de treball disponibles per a Avalem Capacitats.

Què és el fòrum
Avalem Capacitats?

És l'esdeveniment organitzat pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació, LABORA, amb l'objectiu de promoure la inclusió laboral i la igualtat d'oportunitats.

Aquest esdeveniment va dirigit a totes les persones amb diversitat funcional que actualment busquen treball, i en el que podràs, en un mateix matí:

  • Presentar la teua candidatura a ofertes de treball
  • Participar en una marató d'entrevistes amb empreses
  • Rebre informació i assessorament laboral
  • Participar en xarrades i conferències útils

Ja estàs preparat/ada per al teu proper treball? Fes clic en el següent botó i presenta la teua candidatura a les ofertes de les empreses participants!

Programa d'activitats

Dimecres

12/04/2023

Funcionament del fòrum

Els departaments de Recursos Humans estaran presents en la marató d'entrevistes i podràs entrevistar-te amb ells si compleixes amb els requisits de les ofertes que es publiquen.

Actualitzem periòdicament les ofertes de treball publicades, pel que et recomanem visitar aquesta pàgina diàriament per revistar les noves ofertes.

Per a aconseguir una entrevista, només has de presentar la teua candidatura abans del dilluns 10 d'abril en les següents ofertes de treball. L'empresa revisarà la teua candidatura i, si el teu perfil s'ajusta a les necessitats del lloc de treball, ens posarem en contacte amb tu i t'assignarem una cita amb hora reservada per poder mantindre la teua entrevista de treball el dimecres 12 d'abril.

Empreses participants

No deixes passar aquesta gran oportunitat de connectar amb les empreses que busquen i valoren el teu talent. En el fòrum d'ocupació Avalem Capacitats pots presentar la teua candidatura a les següents empreses:

Entitats col·laboradores

A més, podràs rebre informació laboral i assessorament individualitzat per part dels experts de les nostres entitats col·laboradores, que també participen en el fòrum d'ocupació.

Fòrum d'Ocupació AVALEM CAPACITATS

Dimecres 12 d'abril, de 9 a 14 h en el Complex Esportiu Cultural Petxina (València)

El teu proper treball t'està esperant!

Estem a...

Complex Esportiu-Cultural Petxina

Passeig de la Petxina, 42 (46008) València, Valencia