Grupo Eulen

Creixem amb vosté.

El Grup EULEN, empresa familiar amb capital 100% espanyol, és un referent a nivell global i líder nacional en la prestació de serveis generals a empreses, institucions i administracions públiques.

Gràcies a la nostra filosofia de màxim esforç en el treball, hem aconseguit ser els primers en el nostre sector i avançar cap al futur amb una clara vocació internacional.

Pioners en el concepte d'externalització, el Grupo EULEN es manté a l'avantguarda gràcies a la qualitat de solucions integrals i serveis auxiliars, fonamentada en un esforç cada vegada major en I+D+i, la incorporació de tecnologia capdavantera, la diversificació i flexibilitat dels seus models de negoci i el compromís dels seus treballadors i treballadores i el d'una direcció avalats per la seua professionalitat, rigor, respecte i eficàcia.

Creiem en la nostra missió com a garant del benestar de tota la ciutadania, a la qual servim des de diferents sectors i camps, i com a resposta a les necessitats de totes aquelles entitats que, en un afany de millora i desenvolupament constant, busquen un aliat de confiança per a la consecució de les seues expectatives i objectius estratègics.

Ofertes de treball relacionades

Grupo Eulen
Torrent
Auxiliar de jardineria

Tens experiència en manteniment de jardins i jocs infantils? Des de Grup EULEN estem bu...

Grupo Eulen
València
Guia de museu

Tens experiència de treball cara al públic i pots treballar en un entorn excepcional? A...

Grupo Eulen
València
Netejador/a centre salud

Tens experiència en el sector neteja? Tens incorporació immediata? Tens disponibilitat ...

Grupo Eulen
València
Netejador/a convencional

Tens experiència en el sector de neteja? Busques una ocupació a temps parcial que pugui...

Grupo Eulen
València
Personal neteja hospitalària

Tens experiència en el sector de la neteja hospitalària? Tens incorporació immediata? T...