Administratiu/va taller

Grupo Soledad Riba-roja de Túria

Inscripcions tancades

Grup Soledad som una empresa espanyola fundada el 1953 i especialitzada en el disseny, fabricació, distribució i venda de pneumàtics i serveis relacionats amb l'automoció. Amb més de 65 anys d'experiència, Grup Soledad s'ha consolidat com una de les empreses líders en el sector a Espanya. Actualment comptem amb diverses línies d'actuació, la qual cosa ens ha permès aconseguir tancar el "circul del pneumàtic".

Aquesta oferta està dirigida a la nostra divisió comercial i de manteniment de vehicles.

Em complau presentar-te a Pneumàtics Soledat, una marca líder en la fabricació i distribució de pneumàtics a Espanya i altres països del món.

A les nostres gasolineres associades, els conductors poden trobar una àmplia varietat de pneumàtics Soledat i comptar amb l'assessoria dels nostres experts per triar el pneumàtic adequat per al seu vehicle i estil de conducció.

A més, les nostres gasolineres ofereixen serveis de muntatge i manteniment de pneumàtics per assegurar-nos que els nostres clients gaudeixin d'una experiència de conducció segura i còmoda.

En els nostres tallers associats, els nostres clients poden confiar en els nostres experts per realitzar reparacions, manteniment i canvi de pneumàtics.

Comptem amb tallers equipats amb tecnologia d'avantguarda i els nostres mecànics reben capacitació constant per garantir el millor servei possible als nostres clients.

També comptem amb centres de distribució a tot Espanya per garantir l'entrega ràpida i eficient dels nostres pneumàtics als nostres clients i col·laboradors. La nostra xarxa de col·laboradors inclou les principals gasolineres i tallers de tot Espanya, la qual cosa ens permet arribar a més conductors i oferir-los els nostres productes i serveis d'alta qualitat.

En resum, a Pneumàtics Soledat ens esforcem per brindar als nostres clients una experiència completa en pneumàtics, des de l'elecció del pneumàtic adequat fins al muntatge i manteniment. Comptem amb una àmplia xarxa de col·laboradors a tot Espanya per garantir que els nostres clients tinguin accés als nostres pneumàtics d'alta qualitat i serveis de la més alta qualitat. Gràcies per confiar en nosaltres!

Funcions

  • Funcions i gestions relacionades amb Comptabilitat i Tresoreria (Quadre de caixa, revisió de factures, etc).
  • Facturació.
  • Arxiu de documentació.
  • Atenció al client personal i telefònica.

S'ofereix

La jornada laboral serà de dilluns a divendres, dividida en dos horaris: de 8: 30 a 14: 00 i de 16: 00 a 19: 30, oferint una càrrega horària setmanal de 40 hores.

Oferim un salari brut anual de 20.446 euros i un contracte indefinit, la qual cosa garanteix l'estabilitat laboral. A més, oferim un ambient de treball dinàmic i col·laboratiu, així com l'oportunitat de créixer i desenvolupar-se professionalment en la nostra empresa.

Requisits

  • Nivell mitjà de Paquet Office.
  • FPGM Administració.
  • Nivell d' anglès.
  • Experiència valorable d' 1 any en administració en tallers.