Expenedor/a

Grupo Soledad Riba-roja de Túria

Inscripcions tancades

Grup Soledad som una empresa espanyola fundada el 1953 i especialitzada en el disseny, fabricació, distribució i venda de pneumàtics i serveis relacionats amb l'automoció. Amb més de 65 anys d'experiència, Grup Soledad s'ha consolidat com una de les empreses líders en el sector a Espanya. Actualment comptem amb diverses línies d'actuació, la qual cosa ens ha permès aconseguir tancar el "circul del pneumàtic".

Aquesta oferta està dirigida a la nostra divisió comercial i de manteniment de vehicles.

Em complau presentar-te a Pneumàtics Soledat, una marca líder en la fabricació i distribució de pneumàtics a Espanya i altres països del món.

A les nostres gasolineres associades, els conductors poden trobar una àmplia varietat de pneumàtics Soledat i comptar amb l'assessoria dels nostres experts per triar el pneumàtic adequat per al seu vehicle i estil de conducció.

A més, les nostres gasolineres ofereixen serveis de muntatge i manteniment de pneumàtics per assegurar-nos que els nostres clients gaudeixin d'una experiència de conducció segura i còmoda.

En els nostres tallers associats, els nostres clients poden confiar en els nostres experts per realitzar reparacions, manteniment i canvi de pneumàtics.

Comptem amb tallers equipats amb tecnologia d'avantguarda i els nostres mecànics reben capacitació constant per garantir el millor servei possible als nostres clients.

També comptem amb centres de distribució a tot Espanya per garantir l'entrega ràpida i eficient dels nostres pneumàtics als nostres clients i col·laboradors. La nostra xarxa de col·laboradors inclou les principals gasolineres i tallers de tot Espanya, la qual cosa ens permet arribar a més conductors i oferir-los els nostres productes i serveis d'alta qualitat.

En resum, a Pneumàtics Soledat ens esforcem per brindar als nostres clients una experiència completa en pneumàtics, des de l'elecció del pneumàtic adequat fins al muntatge i manteniment. Comptem amb una àmplia xarxa de col·laboradors a tot Espanya per garantir que els nostres clients tinguin accés als nostres pneumàtics d'alta qualitat i serveis de la més alta qualitat. Gràcies per confiar en nosaltres!










Funcions

  • Atendre els/les clients/es de la benzinera segons les seves necessitats bé en el repostatge o en la venda de productes en botiga.
  • Controlar i coordinar la recepció i ubicació de la mercaderia.
  • Mantenir l' ordre, la neteja, la cura de la imatge i el compliment de la normativa de PRL, Qualitat i Medi Ambient.

S'ofereix

Únete al nostre equip amb un treball emocionant i ben remunerat! Oferim un lloc amb horari rotatiu de 6 a 14 i de 14 a 22, la qual cosa et permetrà tenir temps per als teus hobbies i activitats personals. A més, tindràs un salari brut anual de 17.780 euros i contracte fix. Si estàs buscant una feina estable amb un salari competitiu i oportunitats de creixement, ¡no dubtis a aplicar avui mateix!

Requisits

  • Coneixements en Programa de gestió de cobraments (TPV).
  •  *Valorable coneixements en Estawin* 
  • *Valorable coneixements en AS400*